Продукти

Машини

Дизайни с мека мебел за хола

 

Ето някои страхотни идеи за декориране на вашата дневна в синхрон със съвременните тенденции в интериора. Предлагаме ви вдъхновение да създадете нов, различен дизайн с мека мебел за модерната дневна. За целта публикуваме шест снимки, над всяка от които има кратко обяснение.

Мебелен Магазин ви пожелава приятна творческа работа!

 

1.  Комфорт и елегантност лъхат от това канапе. Това, с което може да се подобри визията на интериора, е добавянето на ръчно изработени табуретки и няколко "разхвърляни" възглавници в ъгълите. Свободният дизайн на меката мебел и липсата на фиксиран "гръб" на канапето улесняват сядането от всяка страна и го правят много удобно за излежаване в неделната сутрин. Елементите от дърво, които се срещат из целия интериор около меката мебел навяват асоциации за пролетна поляна сред горичка с криволичещ извор.

Дизайни с мека мебел за дневната


2. Един интересен дизайн, който акцентира върху контрастите.
Макар че е дело на американски дизайнери, е много близък до българския интериор. Основната цветова гама в тази дневна е кафявото и нюансите му. Акцентът пада върху меката мебел, която е масивна. С подобно обзавеждане има риск всичко останало в интериора да се "изгуби" и само канапето да се забелязва. Тук този проблем е решен основно с помощта на аксесоарите. Поставянето килим с интересен десен, който привлича вниманието, има двойна функция - от една страна измества акцента от меката мебел, а от друга оформя кът. Този подход е изключително полезен в малките жилища, където една стая често се използва за дневна, кухня и трапезария - така дневната може да се обособи визуално като отделно помещение.

 Холна мека мебел


3. Елегантна и удобна мека мебел от няколко части, които можете да наредите в безброй комбинации, според вкуса и настроението ви. Кремавият цвят на канапето се допълва с богато орнаментирана масичка от плат, приличаща на кошница, решена в бяло. Визията е завършена с дървени рамки за прозорците и секции от масивна дървесина в шоколадов тон. Ключовите думи тук са простота и изящност.

Мека мебел


4. Тъмните нюанси на канапето тук отново са разчупени с помощта на възглавници
с интересни десени и необичайни тъкани. Килимът е също в тъмни тонове с ненатрапчив фигурален рисунък, който хармонира със светлата маса за кафе и я "приобщава" към интериора.

Мека мебел за дневната


5. Модерно решение с препратка към ретро стила.
Ненатрапчив профил, изчистени линии и пропорции, ниски мебели - това е начинът да направите тясното помещение визуално по-въздушно. Откритите стени, решени в различни цветове, нюанси на оранжевото и обзавеждането от светло дърво привличат погледа и създават усещане за дълбочина в стаята.

Мебели за дневна


6.  Светли тонове на меката мебел, бели рамки на прозорците и аксесоарите
в съчетание с гледката към океана създават усещане за ефир и безкрайност. Масичката за кафе от тъмно дърво, съчетана с възглавниците върху канапето, създава контраста в този класически дизайн и добавя уют в дневната.

Холни мебели - мека мебел

 

 

Изберете език

Вашето меню

Контакт

тел.0878 311 542, 02 439 67 20
gsm: 0878 311 542
email: mebelenmagazin@gmail.com

Продукти по азбучен ред

Вашата кошница

Вашата кошницаНяма добавени артикули

Търсене в сайта

Търсени думи

Декор